Skip to main content

Bedankt voor je inschrijving voor het Recruitment Marketing Summer Camp!

We nemen snel contact met je op.

Toch nog vragen?

Benieuwd of het iets voor jou is?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nog vragen? Pick your (wo)man!

Jan-Bart Cassimon

Founder Doorstep – E-Recruitment Expert

Jan-Bart is mede-oprichter van Doorstep. Na 2,5 jaar in Barcelona gewoond te hebben en met een rugzak vol Online Marketingervaring is hij terug in België om van Doorstep het beste Digital Recruiting Agency van België te maken. Het liefst van al is hij de missing link die de juiste mensen samenbrengt om van een project een succes te maken.

Ella Adam

E-Recruitment Expert

Ella heeft 8 jaar ervaring als in-house en freelance marketer, waarvan 3 jaar in digital Recruitment Marketing. Work is life voor haar, maar als ze niet achter haar computer zit, vind je haar terug op een karting track. Ze heeft een heilige schrik van pinguïns en je kan steevast op haar rekenen als Spotify diskjockey die de wekelijkse gezamenlijke jams feilloos aan elkaar rijgt.

Wie is Doorstep?

Doorstep is een Recruitment Marketing Agency.
Eigenlijk maken wij simpel gezegd reclame voor jobs. Wij zorgen ervoor dat solliciteren gemakkelijk wordt en dat jobsites de juiste info bevatten. Om daarna via sociale mediakanelen via ads de juiste mensen naar de vacatures te sturen.

En dat doen we nu al een aantal jaar voor toffe klanten als Delhaize, Luminus en Alken-Maes.

Summer Camp Praktisch

FAQ

Recruitment Marketing is het proces van het aantrekken, betrekken en behouden van gekwalificeerde kandidaten voor openstaande posities binnen een bedrijf met behulp van marketingtechnieken.

Doorstep is een Recruitment Marketing Agency dat werd opgericht in 2021. Meer weten? Bekijk dan deze pagina.

De arbeidsmarkt verandert constant. En solliciteren is een zeer complexe zaak geworden. Kandidaten worden overspoeld en weten niet waar eerst kijken, en voor bedrijven is het ontzettend moeilijk geworden om eruit te springen. Dankzij Recruitment Marketing kunnen bedrijven duurzaam talentvolle kandidaten aantrekken en warm maken voor hun jobs.

Het Summer Camp is de perfecte leerschool voor student of net afgestudeerde (+/- 1 jaar ervaring) die sterke interesse toont in de mix tussen marketing en HR.

Op het einde van het Summer Camp krijg je niet alleen een “schoon papierke”; je hebt vooral enorm veel praktijkervaring opgedaan. Die zal je helpen om er tijdens sollicitatiegesprekken bovenuit te schieten of om je huidige job nog beter in te vullen. Daarnaast leer je ook tal van mensen kennen, de perfecte plek om op een toffe manier je netwerk uit te breiden!

Eerlijk? Ja. Als je je inschrijft, verwachten we dat je er elke dag bij bent. Maar geen nood, je zal geen dag willen missen!

No way, José! Wij zorgen voor een lekkere lunch. In het kennismakingsgesprek polsen we sowieso eens naar intoleranties of allergieën. Zo is er zeker voor ieder wat lekkers!

In de kantoren van Doorstep, Insilencio en Pink Piñata. Die zitten dan weer verstopt in het gebouw van BULO, op de Blarenberglaan 6 in Mechelen. Geen nood, we sturen je nog een uitgebreid plan zodat je zeker niet verloren loopt! 

Om het Summer Camp zo persoonlijk mogelijk te maken, nodigen we maximaal 25 studenten uit.

We vragen alleen dat je gebeten bent door marketing en/of HR. Daarbuiten is iedereen die (bijna) afgestudeerd is, welkom. Ongeacht ervaring, overtuiging of huidskleur. Zelfs wanneer je ananas op je pizza eet of je cornflakes bovenop je melk gooit en niet andersom.